Menús de Casament

Can Font, un lloc especial per celebrar

Si voleu celebrar les vostres noces, a Can Font atendran els vostres suggeriments i us faran diverses
propostes perquè gaudiu d’un dia perfecte en companyia dels vostres éssers estimats.

ESPAIS

A Can Font tindreu a la vostra disposició diversos espais que disposen de sales privades amb capacitats des de 15 fins a 350 persones on podreu gaudir del vostre casament.
Les sales petites situades a la masia són la Cripta i el Celler que compten amb una decoració cuidada i elegant, que s’ajusta a la temàtica de cadascun d’aquests salons.

Per un altre costat, el Saló, El Daurat i La Carpa son els tres espais on podreu celebrar en gran el vostre recentment estrenat matrimoni.
Tots tres salons estan completament equipats amb calefacció, aire condicionat, fins i tot tractaments acústics, perquè gaudiu de totes les comoditats d’un saló a la meitat del jardí. Aquesta pensada a fer-vos sentir com a casa, gaudir del vostre banquet tot el dia.

menús para bodas

El Saló

menús de casament 2

El Daurat

menús de casament 3

La Carpa

ELS NOSTRES RECONEIXEMENTS A BODAS.NET

GASTRONOMIA

La principal basa de Can Font és la seva cuina. Us oferim una extensa carta amb les millors propostes gastronòmiques de la cuina de mercat per triar entre diversos menús de casament confeccionats especialment per a banquets de noces. Gaudireu de tot el sabor del Mediterrani amb tocs de la cuina més avantguardista. Les instal·lacions de la cuina compten amb els últims avanços tecnològics que permeten oferir plats elaborats sobre la base de les receptes de tota la vida, però amb la millor tecnologia d’última generació. I tot amb una presentació moderna i exquisida.

Algunes de les especialitats que s’elaboren en els fogons de Can Font són el peix salvatge, la carn del país i els millors productes de cada temporada, perquè gaudiu de tota la intensitat dels sabors de la terra.
Podreu triar entre diversos menús de casament confeccionats especialment per a banquets de noces. Totes aquestes propostes gastronòmiques han estat dissenyades tenint en compte els principis d’una dieta sana i equilibrada, perquè gaudiu d’un menú deliciós i saludable.

Menús de casament

Menú tot inclòs Can Font any 2019

Menús de casament a Cant Font

Una ocasió tan especial com les teves noces mereix menús de casament com els que oferim a Can Font. Podràs gaudir de la nostra cuina tradicional i original del xef propietari Josep Vidal. Els productes dels nostres menús de casament són de primera qualitat; des de peixos salvatges fins a la carn nacional, passant pels productes de temporada. Desenvolupem els nostres menús de casament utilitzant la tecnologia més moderna i mètodes contemporanis, però basant-nos en les receptes tradicionals i els sabors més purs. Oferim 5 menús de casament amb preus i productes diferents. Ens adaptem a les vostres preferències i necessitats amb el que podreu triar els vostres menús de casament en una oferta dinàmica i flexible.

contacta amb nosaltres

Si vol regalar als seus convidats una festa de qualitat, innovadora i amb els
millors menús de casament, no dubti en confiar en nosaltres per a l’ocasió.